ВАШИЯТ НАРЪЧНИК ЗА ПОКУПКА НА ИМОТ В БЪЛГАРИЯ

България е акцентът за месец Септември, във водеща публикация на сайта на RE/MAX EuropeВ подготовка за Глобалната Седмица на RE/MAX и в навечерието на най-големия Европейски форум в областта на недвижимите имоти – REUCON23 (London), RE/MAX Europe насочи вниманието на десетките хиляди професионалисти в недвижимите имоти и техните клиенти към предимствата, които предлага закупуването на недвижим имот в България.


Публикуваме кратък откъс от Наръчника:


„Намерете своя мечтан дом в България и разберете как да направите процеса на покупка по-лесен от когато е да е било! Мислите ли да се преместите в страна, която събира в едно богата история, зашеметяващи пейзажи и топло гостоприемство? България предлага широка гама от недвижими имоти - от живописни крайбрежни градове до спиращи дъха планински кътчета, които ще завладеят въображението ви. Присъединете се към нас, за да ви запознаем с процеса на закупуване на имот в България и да проучите най-добрите места в тази очарователна страна, които можете да наречете свой дом.“


Можете да се запознаете с превода на български език на пълния текст на Наръчника тук, а с оригинала на публикацията, на английски език – тук.За RE/MAX:

Водещ глобален франчайзодател в областта на недвижимите имоти, RE/MAX LLC е дъщерно дружество на RE/MAX Holdings (NYSE: RMAX) с повече от 140,000 Агенти от над 8,300 офиса в повече от 110 страни и територии. Никой в света не продава повече жилищни недвижими имоти от RE/MAX.

RE/MAX е основана през 1973 г. от Дейв и Гейл Линигер, с иновативна, предприемаческа култура, предоставяща на своите Агенти и франчайзополучатели гъвкавостта да управляват бизнеса си с голяма независимост. Агентите на RE/MAX живеят, работят и обслужват местните общности от десетилетия, набирайки милиони долари за благотворителност ежегодно.

За да научите повече за RE/MAX, моля, посетете www.remax.com


За RE/MAX България:

Още с навлизането си, през 2005 г., на местния пазар на професионални услуги в недвижимите имоти, Марката RE/MAX се превърна в синоним на качествено, бързо и цялостно обслужване за Клиентите. С национална мрежа от 20 Агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе, Банско и Разград, RE/MAX България подкрепя франчайзополучателите си и техните Агенти – в непрестанния им стремеж към иновативност и растеж.

За да научите повече за възможностите за партньорство с RE/MAX България, моля, посетете www.remax.bg или пишете на имейл [email protected]