RE/MAX Concept – Предстоящо откриване на офис на Агенцията в гр. Шумен

Обслужване по световни стандарти, непрестанни нововъведения и индивидуално отношение ще бъдат водещи в дейността на новата Агенция


Пролетта се завръща, а заедно с нея и RE/MAX в гр. Шумен, един от най-бързо развиващите се градове в България, с древна история и богато културно наследство. Мария Алтунян е Брокер/Собственик на RE/MAX Concept, Шумен, а официалното откриване на офиса на Агенцията е насрочено за Петък, 1 Април – и не, това не е първоаприлска шега. Изборът на дата не е случаен! Тя съвпада със 17-тата годишнина на RE/MAX България, за която представители на местната Мрежа на RE/MAX не само ще поздравят Мария и екипа й, но и ще отбележат рождения ден на RE/MAX в България.

Офисът на RE/MAX Concept се намира на ул. Университетска №1, в луксозна новопостроена сграда, с лесен достъп и отлична видимост. Стилният и ергономичен дизайн и модерните технологични решения, в т.ч. климатична система, предпазваща работещите и посетителите в офиса на агенцията от въздушно-преносими инфекции създават оптимално защитена и комфортна среда, в която клиентите ще получават експертни съвети за актуалните тенденции на пазара на недвижими имоти, в града и в региона.

Екипът на RE/MAX Concept добавя стойност за своите Клиенти чрез професионална фотография и виртуални огледи на имоти, комплексно юридическо обслужване, съдействие при избора на ипотечно кредитиране и пряк достъп до най-голямата световна база с имоти – тази, на RE/MAX, в повече от 110 страни по света. Визията на RE/MAX Concept е не просто да предлага имоти, а качество и внимание към детайла, с което да изгражда доверие, сигурност и положителни емоции у клиентите.

„От първата минута на първата ни среща, до последните подписи на сделката, ние сме заедно, помагаме и сме в услуга на нашите Клиенти!“ – с тази заявка Мария Алтунян и нейният екип отварят широко вратите на офиса на RE/MAX Concept.С площ от 90 кв.м., офисът на RE/MAX Concept предлага пълния спектър от професионални услуги, свързани с жилищни, ваканционни, инвестиционни, индустриални, търговски и селско-стопански имоти.

Чуйте защо Мария се присъедини към Мрежата на RE/MAX България:


За RE/MAX Concept:

гр. Шумен

ул. Университетска №1

+359 877 339 020

[email protected]