Кариера

Никой в света не продава повече недвижими имоти от RE/MAX! Като най-известната и бързо развиваща се мрежа от агенции за недвижими имоти ние винаги търсим нови таланти, които да се присъединят към нашите екипи. Независимо дали сте опитен или нов в бизнеса с недвижими имоти в RE/MAX Вашата кариера е във възможно най-добрите ръце.


Още сте нови в индустрията? Ако е така, единственото, което трябва да вземете със себе си е постоянството, волята за успех и нагласата за предоставяне на отлични услуги. В замяна Вие се ползвате от силата на нашия глобално разпознаваем бранд от ден първи. В нашата компания Вие ще работите независимо, но никога няма да бъдете оставени сами. Винаги ще можете да разчитате на подкрепата на нашата мрежа! Ние ще Ви обучим, така че да постигнете съвършенство като агент, като ползваме внимателно подбрани обучителни програми. Резултатът: максимален успех и изключително удовлетворени клиенти!

Вашите ползи като RE/MAX агент

СИЛЕН БРАНД

RE/MAX е една от най-разпознаваемите и уважавани търговски марки в света. Повече от 140,000 агенти работят под логото на световно известния балон с горещ въздух на RE/MAX, в повече от 8,300 офиси в 110 страни.

КОРПОРАТИВНА КУЛТУРА И МРЕЖА

Един за всички и всички за един: в RE/MAX сме един огромен отбор. Нашите агенти работят в мрежа, помагат си и споделят своите идеи и опит – както дигитално, така и на нашите местни, национални и международни срещи и събития.

КАРИЕРНО ОБУЧЕНИЕ

Обученията са ключови за успеха ни! Топ трейнъри и успешни брокери обучават агентите ни постоянно – лично и онлайн 24/7! Като агент на RE/MAX ще се наслаждавате на възможности за първокласно обучение на всеки етап от Вашата кариера. Голямото разнообразие от различни програми, проектирани да извадят на показ най-доброто от всеки и да го изведат до най-бързия път към високи резултати. Те ще Ви помогнат да развиете умения, стратегии и ценни знания, които в резултат подсилват Вашия успех.

МАРКЕТИНГ

Мащабен маркетинг в подкрепа на бизнеса! RE/MAX инвестира в маркетинг над един милиард годишно! Възползвайте се от споделените маркетингови усилия и опит на хиляди агенти по целия свят. Попитайте и за Дизайн Центъра ни, където разполагате с готови за ползване професионални маркетингови образци

ТЕХНОЛОГИЯ

Вашият офис е оборудван с нашата високо професионална технология, която Ви подкрепя с готови за ползване платформи и системи във всички сфери на Вашата работа.

СПОДЕЛЕН ФОНД ОТ ЗНАНИЯ

Като част от семейството на RE/MAX, ще се ползвате от утвърденото ноу-хау на цялата ни мрежа. Учете от се от най-добрите агенти – и предавайте собствения си опит на другите. В RE/MAX всеки иска другия да е успешен. Силни сме, когато сме заедно!

ПОДКРЕПА

Като агент на RE/MAX развивате собствен бизнес, но не сте сами! Винаги можете да разчитате на подкрепата на нашата глобална мрежа. При нас се наслаждавате на максимална свобода и гъвкавост и да изграждате свой собствен успешен бизнес.

СЪТРУДНИЧЕСТВО

Ние поощряваме политиката за съвместни продажби, които повишават продуктивността на агентите ни. Работите заедно с другите Ваши колеги-агенти! Единият представлява купувача, докато другият се грижи за продавача. Това носи възможно най-голямо удовлетворение за Вашите клиенти – и по-бързи приходи за Вас!

Стартирайте Вашата кариера с RE/MAX

Кандидатствайте сега
За RE/MAX

Открийте историята на успеха
на нашата компания

Обучение

Готови за успех в
бизнеса - с уникалната
обучителна програма на RE/MAX.

Франчайз

Направете Вашия бизнес
успешен: с нашия силен
глобален бранд - и
Вашия собствен офис за недвижими имоти.